Zo maak jij de badkamer spic en span

Blog Zo maak jij de badkamer spic en span

De badkamer is meestal de ruimte welke we liever overslaan qua schoonmaken. Het is allereerst een tijdrovende klus en daarnaast vergt het aardig wat energie. Daarentegen is het natuurlijk wel belangrijk dat je de badkamer schoonhoudt. Met deze onderstaande tips heb jij binnen no time de badkamer schoongemaakt.

1 Ruim altijd op

Vaak laten we handdoeken, washandjes en onze make-upproducten rondslingeren. Als je dit elke dag doet, kan het een rommelige ruimte worden. Zorg er in ieder geval voor dat je altijd na gebruik jouw spullen weer opruimt. Hierdoor zal jouw badkamer al een stuk netter ogen.

2 Tijd voor de schoonmaak

Gooi een beetje bleek in het toilet en laat deze een paar minuten intrekken. Neem ondertussen de wastafel af met een sopje en maak alvast de buitenkant van het toilet schoon. Nu ga je de wc schoonmaken, als de bleek goed is ingetrokken. Het bad en de douchecabine maak je eenvoudig schoon met een sponsje en een sopje.

3 Reinigingsmiddelen

Het is belangrijk dat je de juiste producten gebruikt bij het schoonmaken van de badkamer. Als je dagelijks een doekje door de badkamer haalt, kun je hiervoor allesreiniger gebruiken. Wanneer er een grote schoonmaakbeurt op de planning staat, is het aan te raden om producten te gebruiken die specifiek bedoeld zijn voor de badkamer. Denk aan een ontkalker, een product dat de voegen van de tegels schoonmaakt en een product dat zeepresten verwijdert. Ook schoonmaakazijn is een handig schoonmaakmiddel voor de badkamer.

Recente berichten