Deze items houden jou warm in de winter

Blog Deze items houden jou warm in de winter

We herkennen de winter aan zijn koude temperaturen en het lijkt erop dat deze periodes alsmaar kouder worden. Dit betekent dus ook dat we warmere kleding nodig hebben. Heb jij jouw kledingkast al aangevuld met heerlijke winterse items?

1 Jas

Met een Moncler heren jas is het helemaal niet meer vervelend om de deur uit te stappen richting het koude winterweer. Dankzij het grote assortiment is er altijd wel een jas die bij jouw smaak past.

2 Handschoenen

Wanneer je eenmaal koude handen hebt, krijg je deze ook niet gauw meer warm. Probeer dit dus te voorkomen met goede handschoenen die water- en winddicht zijn. Vaak zijn wanten ook beter dan handschoenen.

3 Muts

Bescherm jouw oren, nek en hoofd met een lekkere warme muts. Daarmee bedoelen we niet alleen een muts als een los product, maar een muts als capuchon kan ook heerlijk zijn. Deze beschermt jou niet alleen tegen de kou, maar ook nog eens tegen de regen.

4 Goede schoenen

Net als de handen, zijn ook de voeten moeilijk warm te krijgen als ze eenmaal koud zijn. Kies daarom voor goede schoenen die naast fashionable ook nog eens warm zijn. Je kunt in de schoenen natuurlijk ook warme sokken dragen, zoals dikke sokken of fleece sokken. Zo voelen jouw voeten comfortabel aan wanneer jij de koude dagen moet trotseren.

5 Draag laagjes

Je kunt er ook voor kiezen om meerdere items over elkaar heen te dragen. Kies dus voor een basislaag, een middenlaag en een toplaag. Zo weet jij zeker dat jouw lichaam lekker warm blijft. 

Recente berichten